Referenties van familie

Anneke, ik wil jou ontzettend bedanken voor het begeleiden van mijn vaders uitvaart. Als je opeens voor allerlei keuzes komt te staan is het fijn als er iemand is die je in alle rust wegwijs kan maken in de wereld van de Uitvaart. Door jouw openheid, rust en kennis is de uitvaart van mijn vader verlopen zoals hij dat graag had gezien. 
Dank je wel voor de goede zorgen, dochter

Lieve Anneke, dank dat je er was. Vrijdagmiddag toen ik dacht, hier stopt het, oma, mijn moeder is dood. Mijn zus noemde je naam, ze belde, jij kwam…… Op gepaste, zachte, lichte niet te omschrijven manier beleefde ik de volgende dagen. Zo deskundig, inlevend en prettig, je bent een bijzonder mens Anneke! Grote dank voor de uitvaart van mijn moeder.
Liefs, dochter

Beste Anneke, namens ons allen willen we je hartelijk bedanken voor alle goede zorgen. We hebben de samenwerking erg op prijs gesteld. Voor ons heeft dat ertoe bijgedragen aan een prachtige uitvaart voor papa. Je hebt een prachtig beroep.
Met een vriendelijke groet, de familie.
 
Professioneel, betrokken, meelevend en warm, bijstaan met raad en daad zonder opdringerig te zijn. Heel fijn iemand te hebben die verstand van zaken heeft en dingen uit handen neemt, waar je niet bij stilstaat, en ook de kleine details niet vergeet. Een grote steun en een zorg minder in die moeilijke dagen, en…daarna.
Bedankt voor je goede zorgen.

Plotseling is onverwacht onze moeder overleden. Je was er met al je liefde en een luisterend oor. Zo hebben we samen met elkaar haar verzorgd. Geen haast, alles in rust en op ons tempo. We hebben deze dagen als zeer goed ervaren. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid waar aan alles is gedacht. Zo zou iedereen afscheid moeten kunnen nemen van hun dierbare.
Bedankt.

Wat een rust straal je uit. Geen haast maar alle tijd. Ook voor de 
kleinkinderen een luisterend oor en ze erbij betrekken. Samen met elkaar hebben we afscheid kunnen nemen zoals pa het zou willen. We zijn je zeer dankbaar we kijken terug op een heel mooi afscheid.
Een liefdevolle groet.

De wereld staat even stil wat nu, Anneke bellen en daar was je midden in de nacht. Je bent de hele nacht gebleven. Met elkaar hebben we moeder verzorgd. Wat deed je dat liefdevol en gaf je ons de ruimte om te helpen waar wij wilden. De volgende ochtend hebben wij in alle rust de beslissingen genomen rondom de uitvaart. Wat wij ook heel mooi vonden was dat na de begrafenis een kleine steen met de naam van onze moeder op het graf stond, zodat wij in alle rust zonder haast een eigen grafmonument konden uitzoeken. Wat ons betreft zijn de woorden Persoonlijk en Puur helemaal van toepassing bij jou.
Heel erg bedankt.

Een zwaar jaar ligt achter ons. Het verlies van onze zoon heeft ons allen diep geraakt. Het verdriet en het gemis is enorm. Wij kijken terug met een dankbaar gevoel op een waardig afscheid van onze fantastische zoon en broer. De verzorging en begeleiding van Het Uitvaarthuys was zorgvuldig en liefdevol. Daar willen we u nogmaals voor bedanken. Wij zijn heel blij met het prachtig verzorgde boekje met de condoleances van uw website en uw mooie teksten.
Hartelijke groet, vader en moeder.


 
Cookie instellingen