Anneke en Joost Beunder moeder en zoon 


Anneke Beunder

Persoonlijk en Puur zijn voor mij de kernwoorden in mijn begeleiding.
Gepaste hulp kunnen en mogen bieden aan de naasten na het overlijden van een dierbare is voor mij een zeer dankbaar beroep, samen vormgeven aan het afscheid alles kan niets hoeft. Ik werk vanuit mijn gevoel door mijn creatieve inzichten.


Joost Beunder

Er zijn voor iedereen.
In mijn vorige werk als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking kon ik er voor hun zijn. Nu nadat ik al een tijd als verzorger en thanatopracteur werkzaam ben geweest in Het Uitvaarthuys is het tijd voor de volgende stap. Met elkaar zorgdragen voor u dierbare. Een persoonlijk afscheid verzorgen dat past bij het leven dat geleefd is, daar ligt mijn kracht, er zijn voor u in die moeilijke dagen.
 

Persoonlijk

Samen met de nabestaanden geven wij invulling aan uw persoonlijke uitvaartwensen.
Ieder mens heeft een leven geleefd, wijsheden vergaard en anderen geraakt.
Dit leven belichten, geeft de uitvaart karakter waaruit men troost en inspiratie kan halen.
 

Puur

Een uitvaart verzorgen is mensenwerk. Het is onze verantwoordelijkheid de nabestaanden eerlijk,
geruisloos en integer te begeleiden.
 

Liefdevol

Liefdevol betekent alle tijd en aandacht hebben voor de nabestaanden.
Zorgen voor rust en ruimte om afscheid te nemen van uw dierbare.
 

Creatief 

Samen met de nabestaanden creëren wij een afscheid dat recht doet aan de dierbare.
Iedereen heeft andere wensen, een persoonlijk afscheid wordt gekenmerkt door creativiteit.
 

Bewust 

Afscheid nemen kan maar één keer. De uitvaart bewust ervaren en bewuste keuzes maken, geeft rust en kracht. Zo wordt het afscheid een herinnering van waarde.

 

Cookie instellingen