Kosten

Wij zijn open en eerlijk over de kosten van een uitvaart. Omdat elke uitvaart uniek is kunnen wij niet zomaar een standaard bedrag noemen. De reden hiervoor is dat er veel variatie bestaat in de uitvoering van een uitvaart met de nodige consequenties voor de kosten.

Het is onze ervaring dat een gesprek de beste manier is om u snel, nauwkeurig en 'op maat' inzicht in de kosten te geven.

Om u alvast een beeld te geven van de mogelijke kosten, hebben wij verschillende kostenbegrotingen gemaakt op basis van actuele bedragen uit 2024. Zoals gezegd, een uitvaart is maatwerk, maar we hopen aan de hand van deze voorbeelden u toch een indruk te geven van de kosten.

Wellicht ten overvloede vermelden wij nog dat wij van iedere verzekeraar de polis voor u in behandeling kunnen nemen. Ook van oudere polissen verzorgen wij de verzilvering. Als u lid bent van een uitvaartvereniging krijgt u bij ons ook de ledenkorting zoals gemeld bij verzekeringen / lidmaatschap

Wilt u een kostenopstelling op maat dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.
Wij sturen u dan vrijblijvend een reële kostenopstelling.

Alle kostenbegrotingen zijn gebaseerd op schattingen. De daadwerkelijke kosten van o.a. rouwkaarten, kist en condoleaces zijn afhankelijk van de werkelijke bestelling en zijn pas na afloop bekend. 

Alle prijzen zijn actuele tarieven en kosten in 2024
 
 
Cookie instellingen